Stora klockor som armband

En klocka är inte bara något som visar dig tiden. Den är ett smycke och fungerar som ett armband som du vill matcha med andra accessoarer. Klockan är verkligen det där sköna smycket för vardagen som du har på dig oavsett vilka andra smycken du känner för. Men hur är det med stora klockor som armband, är det ett bra val för dig som vill använda klockan som ett smycke?

En stor klocka syns

Det vi ska komma ihåg är att den stora klockan syns mycket mer än den som är liten. Det får betydelse när du planerar din outfit. En stor klocka är svårare att gömma under en kavaj eller tröjärm.

Om klockan är större kan det förstås vara så att du gärna vill att den ska synas tydligt. Då är det kanske lämpligt att bära den med kläder som ger detta utrymme. I vissa fall kan det vara fint att ha klockan utanpå kläderna.

Armbandet av ett material som du gillar

Om du vill matcha din klocka med den perfekta ringen kanske du väljer ett material som liksom ringen skiner. Guld, silver och brons är möjliga val. En stor klocka kan absolut se ut som ett armband i likhet med andra armband du har utan ur.

Det kan rentav vara möjligt att kombinera klockan med ett armband för att de är av samma material och färg!