Sulkyn förblir fräsch med tvättbart tyg

Det finns saker som är viktiga och saker som inte är så viktiga. Du kanske tillhör de som tycker att det ska vara kläder som slankar. Det är viktigt för dig. Eller så kanske du tycker att vikingasmycken är något som vi borde satsa mer på som en del av det kulturella arv vi ändå har i Sverige. Eller så känner du att det är dags att tala om för småbarnsföräldrar att de kan välja barnvagn med tyg som går att tvätta!

En barnvagn kan vara fin och fräsch

När du ser på nya barnvagnar online så är de förstås alltid fina. Men om du tänker köpa en barnvagn så ska du betänka vad som händer då välling, kex och ketchup spills i vagnen. Det kommer att ske, ingen fråga om den saken.

Kanske kommer framtidens barvagnar ha svensk ull men nutidens vagnar har syntetmaterial. Därmed kan du ställa krav. Du kan plocka av tyget och tvätta det i maskinen. Då blir det rent och fint igen. Tyget kommer att se som nytt ut om du bara sköter det på rätt sätt.

En fräsch barnvagn kastas inte i förtid

Hur många barnvagnar som skickas till grovsopen för att se inte är fräscha är svårt att säga. Men många är det. Det är ju inte så sällan som den här typen av vagn ses övergiven vid soporna. Ägaren har uppenbarligen gett upp eller inser inte att vagnen med rätt skötsel skulle kunna säljas i andra hand.

Men vem vill köpa en begangad barnvagn med matfläckar i sitsen? Den kan ju vara i hur gott skick som helst. Det spelar ingen roll. Vi vill alla ha en fräsch sulky till vårt barn och då är det de tvättbara tygerna som gäller samt regelbunden tvätt.

Tvätten får ju även bort damm och smuts från ytterkläder som kan få sulkyn att se lite trist ut. Så om du har en sulky bör du genast ta en titt på hur du kan få tyget rent och fint igen så att du kan njuta av barnvagnen längre!